top of page
Search

Officiële opening Parenting Practice Loving Caring

Updated: Mar 8, 2019

De officiële opening op Zaterdag 1 December tijdens de jaarlijkse kerstparade in Renfrew! Deze dag was extra speciaal door de verjaardag van Beppe Willemke. Zij overleed plotseling 4 jaar geleden. Klaas en Ilse hebben mij geholpen met de voorbereiding en mijn broer Douwe kwam ons team versterken met zijn truck. Maar...! op weg naar de parade besloot mijn kerstboom samen met de radio de benen te nemen. Het belandde midden op de weg en ik dacht..... oneeeeeh hoe gaan we dit weer herstellen...... Nadat alles weer was ingeladen sprong Klaas achterop de truck om de kerstboom in het gareel te houden. We kwam 5 min. voor aanvang aan, Santa was nog niet gearriveerd dus we gaan er voor! Eerlijk gezegd trilden mijn handen, maar Klaas en Douwe repareerden de radio en de lichtjes in de kerstboom en 'thank God' we waren precies op tijd klaar! We begonnen mijn flyers uit te delen en snoep voor de kinderen🍭en we genoten van alle mensen aan de kant van de weg. Vrolijk Kerstfeest allemaal🎄#lovingcaring


Foto's: links bovenaan - onze hond Pug, rechts bovenaan - onze dochter Ilse, links onderaan - onze zoon Nick samen met Beppe Hannah bij de parade, rechts onderaan de truck met chauffeur Douwe en mijn man Klaas die flyers uitdeelde.

3 views0 comments

Comentários


bottom of page